SMARTER Comfort

Het realiseren van een duurzame installatie in een bestaand of nieuw gebouw vraagt om veel expertise. Bij SMARTER realiseren we duurzame installaties die zorgen voor een optimaal energieverbruik waarbij we streven naar energiezuinig of zelfs energieneutraal met maximaal comfort.

Duurzame installaties hebben een grote invloed op het bouwproces bij het bouwen. Om een gebouw duurzaam te bouwen en exploiteren is duurzaam installeren noodzakelijk. SMARTER heeft de expertise op het gebied van duurzaam bouwen of renoveren, installeren, ontwerpen en onderhoud. Om tot een optimaal ontwerp of oplossing te komen is het belangrijk het gebouw als één geheel te beschouwen en alle fasen binnen in het bouwproces en de installatie op elkaar af te stemmen.

Wij blijven innoveren in deze expertise en bieden u als opdrachtgever complete totaaloplossingen vanaf ontwerp tot en met onderhoud en beheer aan.

SMARTER ondersteund haar klanten met de gehele levenscyclus van een gebouw of installatie. Dan doen we bij voorkeur pro-actief en 24×7. Ook voor service en onderhoud van uw technische installaties kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar als één aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

De SMARTER Comfort projecten

Bekijk voorbeelden van projecten die door SMARTER Comfort zijn gerealiseerd

Transformatie 5 stuks appartementen Utrecht

Renovatie van appartement in hartje Utrecht

30 vakantiewoningen voorzien van werktuigbouwkundige & elektronische installaties

Verbouwing Druten

Renovatie & verbouwing twee-onder-een-kapwoning in Druten

Bekijk alle projecten