Het SMARTER team

Werken bij SMARTER Werken bij SMARTER betekent onderdeel uitmaken van een team met een grote mate van kennis en vakmanschap in combinatie met een passie voor innovatie en de nieuwste technologie.

Onze medewerkers zijn ze ontwikkelingsgericht, flexibel en betrokken bij de klant. Snelheid en slagvaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel, zo ook probleemoplossend vermogen en creativiteit. En dit alles in de sfeer van een hecht familiebedrijf.

Het is de missie van SMARTER om duurzame omgevingen te ontwerpen, bouwen en beheren die het leven van mensen verbetert. Dit doet SMARTER door haar medewerkers toegang te geven tot baanbrekende kennis, middelen en digitale technologieën waarmee duurzame oplossingen worden gecreëerd en onderhouden voor haar opdrachtgevers.

De strategie van SMARTER – ‘creating now, building a SMARTER future’ – is erop gericht dat de SMARTER groep in 2022 te boek zal staan als een van Nederlands belangrijkste duurzame en innovatieve bedrijven, met 100% klantentevredenheid en minimale footprint.

Vacature of open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in een functie bij ons bedrijf, dan komen we graag met je in contact. Onze vacatures vind je in het menu hiernaast. Een aanvraag voor een stage of open sollicitatie sturen kan uiteraard ook.

werkenbij@smarter.eu