Certificaten

Het bezitten van de juiste kennis is belangrijk in onze branche. Daarom houden we ons bezig met de laatste technieken en zijn we op de hoogte van de actuele wet en regelgeving. We hebben hier ook de nodige certificaten voor ontvangen. Zo weet u als klant of u in goede handen bent.

BEWUSTE BOUWERS

Blijvend verbeteren is wat de Bewuste Bouwers gedragscode nastreeft. Met als ideaal dat iedere bouwplaats een beste buur is en dat overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. De gedragscode helpt medewerkers op de bouwplaats het bewustzijn te vergroten dat zij impact hebben op een omgeving waar mensen wonen, werken en recreëren. Dat ze in het dagelijkse werk rekening houden met deze omgeving en het milieu. Ook toetst de code of het bouwbedrijf goed voor de medewerkers zorgt. Dit alles is ondergebracht in vijf pijlers: omgeving, veilig, vakmensen, milieu en verzorgd.

http://www.bewustebouwers.nl/gedragscode/norm/

VCA

Inmiddels is VCA-certificering in tal van industriële branches verplicht gesteld. Steeds vaker maken bedrijven werk van een veiligere werkomgeving. Niet alleen voor de eigen medewerkers, maar ook voor ingehuurde krachten en toeleveranciers. Het eindresultaat moet een goede kwaliteit hebben, gerealiseerd door professionele veiligheidsbewuste mensen.

Medewerkers van SMARTER zijn VCA gecertificeerd!

https://www.vca.nl

http://www.vca-actueel.nl/artikelen/11-jaargang-20096/37-naar-een-beter-veiligheidsgedrag

UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

https://www.uneto-vni.nl/home

BREEAM

Door certificering met BREEAM-NL krijgt u inzicht in de werkelijke prestatie van uw project op duurzaamheid. Doordat BREEAM een internationaal erkend keurmerk is, wordt de prestatie erkend en door de markt op waarde beoordeeld. Na het verkrijgen van een BREEAM-NL certificaat kunt u de vraag beantwoorden: Hoe duurzaam is mijn project nu eigenlijk?

https://www.breeam.nl/over-breeam/voordelen-van-breeam-nl